Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Рада регіонального розвитку Тараканівської громади

Дата: 31.01.2019 14:33
Кількість переглядів: 496

   29 січня 2019 року в приміщенні Тараканівської сільської ради відбулося засідання Ради регіонального розвитку Тараканівської ОТГ.

   На перше відкрите засідання ради регіонального розвитку було запрошено народного депутата, представників Рівненської ОДА, Дубенської РДА, ВП «Центру розвитку місцевого самоврядування» у Рівненської області, Рівненського відділення Асоціації міст України та Офісу реформ Рівненського РВ АМУ.

    Народний депутат Олександр Дехтярчук прозвітував про виконану ним роботу в регіоні. Директор Рівненського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Сивий виділив громаду у рейтингу ОТГ Рівненщини щодо капітальних видатків на 1 мешканця, власних доходів, тощо. Заступник голови Дубенської районної державної адміністрації Володимир Іщук розповів про досягнення Дубенщини за попередній період.

   Під час заходу сільський голова Наталія Сорочинська презентувала досягнення громади за рік та окреслила основні стратегічні напрямки розвитку на 2019-2021 роки. «Сьогодні дуже важливо для розвитку громади – своєчасно та професійно визначити стратегічні цілі цього розвитку. І лише, сформувавши спільне бачення майбутнього громади, долучивши мешканців громади до його реалізації ми зможемо досягнути бажаних результатів» - зазначила Наталія Григорівна.

    Керівник гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» Олена Петрук виступила із презентацією одного з пріоритетних напрямків в громаді – розвитку національно-патріотичного виховання на території Тараканівської громади.

  Члени ради обговорили проект стратегії розвитку Тараканівської ОТГ та підвели підсумки засідання.

   Маленькими кроками, не зупиняючись Тараканівська громада впевнено рухається до своєї мети – мети зміцнення соціально-економічного розвитку нашої території та наших сіл.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь