Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

«Дякуємо тобі, МАМО!»

Дата: 13.05.2019 10:27
Кількість переглядів: 485

Друга неділя травня в Україні- це день вдячності за подароване життя для найріднішої серед людей - МАМИ. Жителі Тараканівської ОТГ теж не стали виключенням і щиро вітали всіх мам нашої громади. Учасники художньої самодіяльності підготували святкове дійство « Дякуємо тобі, МАМО!». Захід в с.Тараканів розпочався із традиційної спільної молитви біля пам'ятника Божій Матері на чолі із місцевим священиком о.Володимиром та церковним хором. Голова Тараканівської сільської ради Наталія Сорочинська привітала всіх мам, бабусь із святом та щиро подякувала за турботу та виховання підростаючого покоління, а також відмітила символічними подарунками та грошовими винагородами багатодітних мам, яким щиро аплодували всі присутні глядачі. Учасники підготували неймовірний концерт, який супроводжувався і сльозами, і щирим сміхом, і смутком та позитивними емоціями. Дуже приємно було спостерігати, як стараються вихованці дитячого садочка, учні школи, студенти та учасники ансамблів, клубу веселих та кмітливих. Чудова погода тільки сприяла гарному настрою.
А працівники культури відкрили сезон цікавих заходів...слідкуйте за анонсом. На черзі с.Великі Загорці та с.Рачин. До наступних зустрічей!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь