Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Служба зайнятості

Дата: 29.05.2019 15:34
Кількість переглядів: 331

Фахівці служби зайнятості пропонують вам скористатися мобільними онлайн-додатками на системі Android (розробка фахівців Донецької обласної служби зайнятості):

 

Центр розвитку підприємництва

Оперативно, в онлайн-режимі отримати будь-яку інформацію щодо розвитку підприємнизва, переглянути посилання про джерела краудфандінгу та файдрейзінгу, актуальної інформації про онлайн-форми навчання тощо.

Центр розвитку підприємництва (ЦРП) створено для людей які бажають започаткувати власну справу, (заснувати бізнес) та вже для готових підприємців які бажають інвестувати кошти, або шукають співвласників для свого бізнесу. Головна мета ЦРП допомогти у вирішенні юридичних, фінансових, матеріально-технічних, та консалтингових питаннях, пошук інвесторів, співзасновників та клієнтів, напрацювання ділових взаємовідносин між підприємцем та представниками вже діючого бізнесу, державними та приватними організаціями та установами.

 

Центр профорієнтації

З метою наближення послуг служби зайнятості до молоді, враховуючі необхідність створення умов для реалізації права дитини з непідконтрольної території України на вільний доступ до безкоштовної професійної орієнтації, яка в онлайн - режимі доступна кожному, містить актуальну інформацію щодо професійного вибору та планування професійного шляху.

Програма надає змогу отримати інформацію про світ професій (відео про професії, серіал служби зайнятості “Пошук роботи”, професії майбутнього, абетка професій та інше), пройти тестування, скористатися інформацією про навчальні заклади (інформація про коледжі, технікуми, вищі навчальні заклади України) та онлайн-освіту тощо.

 

Довідник пільг та послуг учаснику АТО

Цей додаток розроблений для пришвидшення соціальної, професійної адаптації учасників бойових дій та забезпечення базовою інформацією щодо пільг, прав і соціальних гарантій, а також - надання рекомендацій щодо порядку дій в певних ситуаціях, переглянути вакансії на сайті Державної служби зайнятості,  скористатися записом  на відвідування до центру зайнятості та переглянути відео-курс з бізнес-планування.

 

Для забезпечення доступності та оперативності зазначені додатки розміщені на Google Play за посиланням: https://bit.ly/2ExMKOz.

 

Будьте мобільні та оперативні у своїх діях щодо професійного визначення, працевлаштування та захисту своїх прав!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь