Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська громада візьме участь у проекті, який має назву «Перше Digital- сузір`я муралів на карті України»

Дата: 03.07.2019 10:55
Кількість переглядів: 433

 

Дев`ять нових digital-муралів з`явиться цьогоріч на Рівненщині та Волині. Ідею втілять в рамках проекту під назвою «Перше Digital-сузір'я муралів на карті України», який реалізовує громадська організація «Платформа взаємодій «Простір» за підтримки Українського культурного фонду. Проект реалізовується з 22 травня по 31 жовтня 2019 року.

Мурали з`являться у: м. Дубно, с.Тараканів, с.Привільне, смт.Клевань, смт.Гоща, м.Здолбунів, с.Горбаків, с.Бистричі та м. Луцьк. за тематикою Глобальних цілей сталого розвитку, що окрім художньої та естетичної ролі матиме потужне ціннісне наповнення. Проект сприятиме поширенню цифрових технологій у сфері культури і мистецтва, популяризуватиме сучасний стріт-арт серед молодих художників, а також пожвавить розвиток туризму в містечках та селах, що розташовані у радіусі 60 км від Рівного та Луцька.

Для того, щоб побачити як малюнок рухається, необхідно завантажити безкоштовний додаток з AppStore або PlayМаркет на свій гаджет. Після чого навести камеру пристрою на мурал і на екрані відтворюватиметься анімація.

Для кожного з муралів київською фірмою Lookinar буде розроблений  анімаційний ролик доповненої реальності, які увійде у мобільний додаток «Art murals». Як це виглядає можна глянути ось тут: https://www.facebook.com/groups/thestreetwalls/permalink/770125323320794

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь