Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Оголошення про громадські слухання

Дата: 22.10.2019 16:04
Кількість переглядів: 687

Фото без опису 

Тараканівська сільська рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у містобудівній документації «Генеральний план та план зонування території с. Тараканів Дубенського району Рівненської області».  

 

«Генерального плану та плану зонування території с. Тараканів Тараканівської сільської ради Дубенського району Рівненської області» розроблено на виконання рішення сільської ради від 26.05.2016 року № 160, згідно  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Замовник  проекту: Тараканівська сільська рада.

Розробник проекту: Рівненську філію «ДІПРОМІСТО» ДП УДНДІПМ імені Ю.М. Білоконя..

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Тараканівської сільської ради: понеділок – п’ятниця з 9.00 до 17.00 год. та на сайті «Тараканівська громада»

Відповідальний: І. Демедюк

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 09 листопада 2019 року за адресою: с. Тараканів вул. Львівська 117, адмін. приміщення сільської ради.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Презентація містобудівній документації «Генеральний план та план зонування території с. Тараканів Дубенського району Рівненської області» буде проходити 11 листопада 2019 року о 13.00 год. за адресою: Тараканів, вул. Львівська, 117, адмін. приміщення сільської ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь