Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Увага! Граничний термін сплати єдиного внеску підприємцями за 4 квартал 2020 року – 19 січня 2021 року

Дата: 14.01.2021 15:19
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

       В Головному управлінні ДПС у Рівненській області нагадують, що фізичні особи-підприємці зобов’язані сплачувати єдиний внесок не пізніше 19 числа місяця, що настає за звітним кварталом.

     Відповідно до Закону України № 2464-VI "Про збір і облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, фізичні особи-підприємці сплачують за себе єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування щоквартально до 20 числа місяця, що настає за кварталом, за який сплачується єдиний внесок, або щомісячно авансовим внеском – до 20 числа кожного місяця поточного кварталу.

   Підприємці, які сплачують єдиний внесок щомісяця, мають сплатити його у січні 2021 року за грудень 2020 року в сумі 1100 гривень. Якщо єдиний внесок сплачується щоквартально, то за ІV квартал 2020 року необхідно сплатити 3300 грн. (1100 грн х 3 місяці).

   Звертаємо увагу, що з 01.01.2021 року кошти з єдиного внеску сплачуються платниками на нові рахунки. Переглянути нові реквізити рахунків, на які необхідно сплачувати єдиний внесок, можна на офіційному веб-порталі Територіальних органів ДПС у Рівненській області за посиланням http://rv.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь