Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

АКТИВНА МОЛОДЬ – СИЛЬНА ГРОМАДА

Дата: 19.04.2021 14:42
Кількість переглядів: 888

Фото без опису

         Молодіжна рада – це інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

         У п’ятницю, 16 квітня 2021 року відбулися установчі збори щодо формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Тараканівської сільської ради.

           Захід,  під час якого члени ради розробляли проекти змін та плани на подальші кілька місяців роботи,  модерувала  Ольга Чорнобай, начальник відділу освіти, культури, молоді, туризму та спорту Тараканівської сільської ради. Ольга Петрівна ознайомила учасників першого засідання з Положенням про Молодіжну раду при виконавчому комітеті Тараканівської сільської ради та окреслила основні напрями діяльності, завдання та принципи організації молодіжної політики у громаді.

           Привітала учасників засідання сільський голова Наталія Сорочинська. «Дуже важливою для сьогодення є активна участь молоді у процесах прийняття рішень у громаді. Молодіжна рада має важливе значення у процесі розбудови відкритого, демократичного, солідарного і квітучого суспільства. Я дуже зацікавленна у співпраці з вами і буду підтримувати ваші доцільні ідеї», - запевнила очільниця.

             Організаційну і методичну підтримку надала для молодих активістів Олена Петрук, член обласної Молодіжної ради попереднього скликання.  Вона закцентувала увагу на актуальному стані молодіжної політики та викликах, що стоять перед молоддю; дала змогу зрозуміти, на чому варто сфокусувати молодіжну політику у громаді, як напрацьовувати конкретні ідеї і алгоритми щодо співпраці та залучення широкої громадськості до роботи молодіжної ради.

       Шляхом відкритого голосування  на зборах було обрано керівний склад. Головою Молодіжної ради обрано Наталію Кравець, заступником голови – Олександра Кривичуна та секретарем – Світлану Юхимчук-Шевчик. Після голосування присутні обговорили перші кроки, які планує зробити Молодіжна рада. Зокрема, упродовж найближчих двох місяців  є плани щодо написання  проектної заявки на обласний конкурс, організації Дня молоді у громаді та інших цікавих заходів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь