Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська сільська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади керівника Судобицької гімназії Тараканівської сільської ради

Дата: 04.08.2021 17:51
Кількість переглядів: 243

Тараканівська сільська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади керівника Судобицької гімназії  Тараканівської сільської ради.

 

Конкурс проводиться відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тараканівської сільської ради, затвердженого розпорядженням голови Тараканівської сільської ради від   04 серпня 2021 року № 95.

 

Повна назва навчального закладу:Судобицька гімназія Тараканівської сільської ради.

 

Скорочена назва: Судобицька гімназія.

 

Місцезнаходження навчального закладу: 35651,  Рівненська область, Дубенський район, с. Судобичі, вул. Ковальова, 28а.

 

Найменування посади: директор  Судобицької гімназії Тараканівської сільської ради.

 

Умови оплати праці: відповідно до вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», постанови Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти, затвердженої наказом Міністерства освіти України від 15 квітня 1993 року № 102.

 

Призначення керівника закладу освіти здійснюється засновником – Тараканівською сільською радою (далі – засновник) строком на шість років, а для особи, яка призначається на посаду керівника закладу загальної середньої освіти вперше – строком на два роки. Призначення керівника закладу освіти здійснюється за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Тараканівської сільської ради, та на підставі розпорядження сільського голови  про призначення керівника, шляхом укладення контракту.

 

Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту ступеня, не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше трьох років, організаторські здібності, фізичний і психічний стан який не перешкоджає виконанню професійних обов’язків, яка пройшла конкурсний відбір та визнана переможцем конкурсу.

 

Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3) копію паспорта громадянина України;

4) особовий листок по обліку кадрів та кольорове фото розміром 3*4 (2 шт.);

5) копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

6) державний сертифікат про рівень володіння державною мовою;
7) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

8) довідку про відсутність судимості;

9) довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;

10) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

 

Особа може подавати інші документи та інформацію про себе щодо освіти, досвіду роботи, професійного рівня, моральних якостей тощо.

 

Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.

 

Особа, яка подає документи, несе персональну відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

 

Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

 

Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії протягом  20 днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

 

Прийом документів з 09 серпня 2021р.

 

Кінцевий термін подання документів: 03 вересня 2021р. до 17.00 год.

 

Місце подання документів: 35641, с. Тараканів,  вул.Львівська, 117. Відділ освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради, ІІ поверх, з 9.00 до 17.00год.

 

Дата, місце початку проведення конкурсного відбору: 24 вересня 2021 року  об 11:00 год., с. Тараканів,  вул.Львівська, 117/

 

Графік роботи конкурсної комісії:

07 вересня – перевірка поданих документів щодо відповідності установленим вимогам;

15 вересня – ознайомлення кандидатів із закладом освіти;

24 вересня – конкурсний відбір.

Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:

1) перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р;

2) перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;

3) публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.

 

Форма перевірки знання законодавства: письмове тестування.

Перелік питань і зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання тестувань і завдань додаються.

 

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: МЕДВІДЬ Наталія Василівна, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради; 35641, с. Тараканів,  вул.Львівська, 117. Відділ освіти, культури, спорту, туризму та молоді Тараканівської сільської ради, ІІ поверх, тел.0937590868; ел.адреса tarakaniv_osvita@ukr.net.

 

Розпорядження Тараканівської сільської ради №95 від 04.08.2021 р."Про оголошення конкурсу  на зайняття вакантної посади керівника Судобицької гімназії Тараканівської сільської ради".

 

Перелік тестових питань.

 

Зразок ситуаційного питання.

 

Критерії оцінювання конкурсу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь