Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Свято мужності й відваги

Дата: 14.10.2021 20:48
Кількість переглядів: 1708

З нагоди Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та Дня створення УПА 14 жовтня пройшли урочистості у БК села Птича Тараканівської громади.

Захід розпочався з молебені у храмі Успіння Пресвятої Богородиці, на якій зібралося керівництво, жителі та гості Тараканівської громади.

Святкове дійство продовжилося у БК села Птича. Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам'ять військовослужбовців, земляків, загиблих на полі бою, тих, кого не дочекалися додому рідні, хто поклав своє життя заради захисту України.

З щирими словами вітань до гостей свята звернулись голова Тараканівської громади Наталія Сорочинська та староста Птицького округу Ніна Наконечна, які вручили відзнаку "Орден матері бійця АТО"  Людмилі Гуменюк - матері загиблого військовослужбовця під час виходу з Іловайського котла.Прикрасили концертну програму пісенними вітаннями та танцями творчі колективи Тараканівської громади.

Протягом свята на території діяла виїзна торгівля та дитячі атракціони. Представники ФГ "Гомін землі" частували всіх гостей кулішем, а ТзОВ "Носовиця - Агро" смачними шашликами та глінтвейном.

Висловлюємо щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення свята.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь