Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

2018 рік

«Капітальний ремонт вуличного освітлення вулиці Цегельна с. Малі Загорці Дубенського району Рівненської області»

- проект переможець щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад.

Основною метою проекту є створення умов повноцінного і безпечного життя, праці і відпочинку мешканців, зниження рівня аварійності на дорогах та попередження правопорушень, підвищення рівня благоустрою, поліпшення інвестиційного іміджу та забезпечення надійного функціонування освітлення вуличної мережі на території села Малі Загорці Тараканівської об’єднаної територіальної громади. Проектом передбачено облаштування зовнішнім освітленням вулиці Цегельна с. Малі Загорці протяжністю 670 м.

Проект реалізовано у 2018 році* та були використанні кошти в сумі 204 605,00 грн., з яких 81 887 грн. – кошти обласного бюджету та 122 718,00 грн. – кошти місцевого бюджету.

 

                              До                                                                                           Після

*Подані документи на введення об'єкта в експлуатацію 

 

«Капітальний ремонт даху будівлі Рачинської гімназії на вул. Шкільній, 2 в с. Рачин Тараканівської сільської ради Дубенського району Рівненської області (коригування проекту)»

- проект реалізовувався за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ та субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Метою проекту є поліпшення умов виховання і навчання дітей шкільного віку, шляхом забезпечення належного комфортного температурного режиму та покращить санітарно-гігієнічні умови у приміщенні загальноосвітнього навчального закладу.

Проектом передбачено демонтувати 393 м.кв. покрівлі із замінною дерев’яних конструкцій даху та улаштуванням покрівлі з профільного листа – 393 м.кв., улаштування віконних блоків, улаштування системи водовідведення з даху, установлення протипожежних люків, нанесення вогнезахисту на горизонтальні і вертикальні конструкції та інші будівельно-монтажні роботи з улаштування блискавкозахисту.

Реалізовувати проект розпочав Дубенський районний відділ освіти у 2017 році, а завершила роботи у 2018 році* Тараканівська сільська рада. На реалізацію проекту у 2018 році було витрачено 847 276,04 грн., з яких 442 956,230грн. – кошти інфраструктурної субвенції та 404 319,74 грн. – кошти субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

     До           Після

*Подані документи на введення об'єкта в експлуатацію 

«Капітальний ремонт покрівлі та утеплення фасаду будівлі Тараканівського ДНЗ Дубенського району Рівненської області»

- проект реалізовувався за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури ОТГ та субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій.

Метою проекту є поліпшення умов виховання і навчання дітей дошкільного віку, шляхом забезпечення належного комфортного температурного режиму та покращить санітарно-гігієнічні умови у приміщенні дитячого навчального закладу.

Проектом передбачено демонтувати 610 м.кв. покрівлі із замінною дерев’яних конструкцій даху, 8 дверних та 9 віконних блоків та провести роботи з ремонту штукатурки прямолінійних укосів, утеплення фасадів приміщення, утеплення цоколю приміщення та інші будівельно-монтажні роботи з улаштування пандуса та відмостки.

Для реалізації даного проекту необхідні кошти в сумі 1 426,505 тис.грн. У 2018 році були виконані роботи на суму 1 042 402,00 грн., з яких 900 402,00 грн. – кошти інфраструктурної субвенції та 142 00,00 грн. – кошти субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. 

 До

Після

 

«Капітальний ремонт котельні з переведенням на альтернативні види палива Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради Дубенського району Рівненської області за адресою с. Тараканів, вул. Зелена, 1»

- проект переможець обласного конкурсу з енргоефективності

Даний проект направлений на поліпшення умов навчання та виховання 192 дітей шкільного віку та праці 43 осіб педагогічного та обслуговуючого персоналу загальноосвітнього навчального закладу, збереження належного стану приміщення навчального закладу, підвищення рівня енергоефективності будівлі та економії коштів місцевого бюджету на оплату за спожиті енергоносії.

Для реалізації даного проекту необхідні кошти в сумі 911 554,00 грн. У 2018 році були виконані роботи на суму 684 715,78 грн., з яких 358 141,50 грн. – кошти обласного бюджету та 326 574,28 грн. – кошти місцевого бюджету.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь