Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Тараканівської сільської ради»

Дата: 29.09.2021 15:47
Кількість переглядів: 149

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ

ПРОЕКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТУ

«Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Тараканівської сільської ради»

 

Відповідно до ст.9, ст.13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» №1160 – IV від 11.09.2003 року з подальшими змінами і доповненнями, відповідно до пункту 44 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини 1 статті 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Тараканівська сільська рада з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднює:

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проекту рішення «Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Тараканівської сільської ради».

Проект разом з аналізом регуляторного впливу оприлюднюється у мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Тараканівської сільської ради  http:// http://tarakanivska.gromada.org.ua//. З текстом проекту та аналізом його регуляторного впливу можна також ознайомитися у приміщенні Тараканівської сільської ради  у секретаря виконавчого комітету.

      Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються протягом місяця з дня оприлюднення на адресу Тараканівської сільської ради.

Поштова адреса: 35641, Україна, Рівненська область, Дубенський район, с.Тараканів, вул.Львівська,117, Тараканівська сільська рада; електронна адреса: tarakaniv.sil.rada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь