Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Тараканівська громада отримала перший шкільний автобус!!!

Дата: 22.11.2022 16:38
Кількість переглядів: 958

22 листопада 2022 року біля Рівненської обласної державної адміністрації амбасадори освіти в особі Віталія Коваля, Андрія Карауша, Миколи Кучерука, Сергія Подоліна та Петра Коржевського урочисто вручили ключі від нового шкільного автобуса для очільника Тараканівської громади Наталії Сорочинської та директора Тараканівського ліцею Олени Ковальчук.

Шкільний автобус буде підвозити до Тараканівського ліцею учнів 1-11 класів з сіл Підлужжя, Великі Загорці, Малі Загорці, Микитичі, Турковичі, Кам’яниця, Замчисько, а також буде здійснювати підвезення здобувачів освіти до інших освітніх закладів Тараканівської громади.

   «У тісній співпраці очільників області, департаменту освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та очільників Тараканівської громади нам вдалось отримати такий чудовий чотириколісний помічник. Сьогодні щасливі і батьки, і вчителі, і діти. Батьки через те, що вони не хвилюватимуться за своїх діток, коли вони добиратимуться до школи; учителі – що матимуть можливість надавати рівний доступ всім категоріям здобувачів освіти; діти щасливими будуть від того, що навіть живучи за 10-15 км від закладу освіти, зможуть відвідувати навчання очно» - зазначила директорка Тараканівського ліцею Олена Ковальчук.

Тож бажаємо  водію і його юним пасажирам щасливої дороги до країни Знань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь