Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Благодійне дійство на підтримку ЗСУ "Різдвяна зірка"

Дата: 16.01.2023 12:17
Кількість переглядів: 76

16 січня 2023 року у селі Тараканів  відбулося  благодійне дійство на підтримку ЗСУ «Різдвяна зірка», яке було організоване молодіжною радою «Вільна молодь», закладами культури Тараканівської ТГ та  спільно з Волонтери Дубна 4.5.0.

Розпочався захід щирою молитвою настоятеля та хору Свято-Троїцького храму села Тараканів. Отець Володимир привітав учасників ярмарку та гостей з різдвяними святами, побажав усім добробуту, миру та Божої благодаті.

Хвилиною мовчання вшанували пам'ять захисників України, які загинули в боротьбі за Незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України від російської агресії.

Велична коляда від церковного хору Свято-Успенського храму села Птича зародила в серцях надію, любов та віру в мирне майбутнє.

Потішили глядачів наймолодші колядники – вокальний ансамбль «Смайлики» БК села Тараканів.

Талановита молодь громади створила доброзичливу атмосферу, яка додала різдвяного настрою гостям святкового дійства. Учасники молодіжної ради ТГ «Вільна молодь» представили увазі автентичний вертеп з янголами, волхвами та пастушками.

Колядки та щедрівки лунали в цей день особливо урочисто. Вражало розмаїття мелодій та щирих віншувань, які подарували присутнім колективи громади: ансамблі «Кумоньки», «Осінні барви», «Росинка» села Рачин; жіночі вокальні ансамблі «Намисто» та «Візерунок» села Тараканів.

Оригінальністю вирізнявся виступ учасників художньої самодіяльності БК села Плоска. Молодь села представила увазі глядачам цікавий вертеп, а вокальний ансамбль «Надія» доповнив їх виступ гарними, душевними колядками.  

Під час заходу діяв ярмарок, локації якого вражали кулінарною різноманітністю: печиво, пиріжки, глінтвейн та куліш. Притягували погляди вироби з лози, новорічні прикраси та сувеніри.

На завершення заходу сільський голова Наталія Сорочинська побажала усім присутнім, щоб скоріше здійснилося головне бажання усіх українців: Перемога та Мир, щоб усі наші Захисники повернулися додому живими й неушкодженими!

Протягом дійства Волонтери Дубна 4.5.0 зібрали понад 14 000 гривень, майстриня Ольга Саць додала до загальної суми 1 600 гривень та 8 090 гривень зібрали у скриньку на потреби військовослужбовців громади.

Ми щиро дякуємо нашим воїнам, що маємо змогу й далі  підтримувати та передавати унікальні  традиції українського народу. Дякуємо творчим колективам нашої громади за чудові колядки і віншування. Велика вдячність волонтерам та майстрам, які ярмаркували разом з нами. І звичайно всім, хто виявив активну громадянську позицію і долучився до благодійного збору коштів, адже наша сила в єдності. Молимося за наших Захисників та всі разом йдемо до Перемоги!

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь