Тараканівська громада

Рівненська область, Дубенський район

Новини громади

Дата: від до Скинути
11 Березня, 2020 р., 20:47
З метою запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19 та з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. згідно Постанови Кабінету Міністрів України № 211 від 11.03.2020 року - в закладах освіти нашої громади оголошено карантин з 12 березня по 03 квітня 2020 року. 
06 Березня, 2020 р., 09:03
Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку:
03 Березня, 2020 р., 15:20
У весняний період триває масова торгівля різними видами ранньоквітучих об’єктів рослинного світу, в тому числі, тими які занесені до Червоної книги України, є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Торгівля лікарськими і декоративними видами рослин та їх частинами (корені, стебла, плоди тощо), зібраними в порядку загального використання природних рослинних ресурсів, заборонена частиною четвертою статті 9 Закону України "Про рослинний світ". Відповідальність за дане правопорушення передбачена частинами 1, 2 ст. 88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення: "Порушення порядку придбання, збуту чи розповсюдження об’єктів тваринного або рослинного світу - тягне за собою накладення штрафу від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу чи без такої. Ті самі дії, вчинені щодо об’єктів тваринного або рослинного світу, які перебували в межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду, занесених до Червоної книги України, або які охороняються відповідно до міжнародних договорів України, - тягнуть за собою накладення штрафу від ста до двохсот п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією об’єктів тваринного або рослинного світу."
24 Лютого, 2020 р., 20:52
Позаду ще один рік нашої з Вами спільної роботи в умовах реформи місцевого самоврядування та впровадження принципів децентралізації. Тараканівська об’єднана територіальна громада, утворена шляхом добровільного об’єднання, продовжує своє успішне функціонування. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь